Schelpen kruipruimte

Indien u water of vocht in uw kruipruimte heeft is schelpen de beste isolatiemethode voor u

Schelpen is een nieuwe duurzame toepassing voor bodemisolatie. De zeeschelpen die gebruikt worden zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn een perfecte isolatie voor uw kruipruimte. De schelpen die gebruikt worden zijn een natuurlijk product en zijn goedkoop in aanschaf. De werking blijft behouden en de schelpen kruipruimte laat geen vochtige lucht meer door. Door de schelpenlaag bespaart u energie en u isoleert de kruipruimte optimaal.

Schelpen kruipruimteVoordelen

Schelpen kruipruimte heeft een groot effect indien u last heeft van vocht in muren of kruipruimte. De schelpen kruipruimte brengt het vochtgehalte van uw huis in balans. U bespaart met schelpen kruipruimte ook op uw gasverbruik. De luchtvochtigheid wordt met 40 procent verminderd, wat vooral van belang is voor mensen die belast zijn met luchtweginfecties.

Werking

De schelpen kruipruimte worden in een laag van maximaal 30 centimeter in uw kruipruimte aangebracht. De schelpenlaag zorgt ervoor dat er geen verdamping meer kan ontstaan in uw kruipruimte zodat de luchtvochtigheid verminderd. Ook huisstofmijt, schimmels en muffe lucht verdwijnen als sneeuw voor de zon. De schelpen werken isolerend, geluidsisolerend en vochtwerend.